Günay Sağlık EĞİTİM KOORDİNATÖRÜ

Denizli’de doğdu. İlk, orta ve yükseköğrenimini Denizli’de tamamladı.1979 yılında başladığı öğretmenlik hayatının son 18 yılını Bornova Kars Halil Atila İlköğretim Okulunda sürdürdü. 2012 yılında emekli oldu. 2016 yılına kadar özel bir eğitim kurumunda eğitim koordinatörü olarak çalıştı.
2000-2012 yılları arasında Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesinde ‘İlk Okuma Yazma Öğretim Yöntemleri’ dersi verdi. ‘Yapılandırmacı Eğitime Geçiş’ sürecinde pilot çalışmalarda bulundu ve çeşitli komisyonlarda görev aldı. Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesinde ‘Öğretmenlikte Fark Yaratmak’ konulu konferans verdi.
2016-2017 öğretim yılında özel bir okulun kuruluş çalışmalarında görev aldı.
Eğitimde yenilikçi yaklaşımları ile tanınan Sağlık, 2017-2018 öğretim yılında Yeşeren Ailesine Eğitim Koordinatörü olarak katılmıştır.