Onur Paydaş YÖNETİM KURULU BAŞKANI/ KURUCU TEMSİLCİSİ

Gaziantep Nizip’te doğdu.  Orta öğretimini Nizip Atatürk Lisesinde tamamladı. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü mezunudur. 2010 yılında Tilda Eğitim Etüt Merkezinin kurucu ortağı olarak eğitim hayatına girmiştir. Aynı zamanda eğitimci olan ortakların gayretli çalışmaları sonucunda üniversite yerleştirmede elde edilen başarılı sonuçlar, Tilda’nın kısa sürede eğitim sektöründe tanınmasını sağlamıştır. Meslektaşlarıyla birlikte 2015 yılında Özel Yeşeren Okullarını kurulmasında görev alan Paydaş, bu tarihten itibaren Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi olarak görevini sürdürmektedir. Eğitim yaşamına Yeşeren’de devam eden öğrencilerin iyi ve başarılı insanlar olarak yetişmesini kişisel bir misyon olarak algıladığını söyleyen Paydaş, Yeşeren’in İzmir’in en güvenilir eğitim kurumlarından birisi olarak anılması amacıyla yoğun bir mesai harcamaktan mutlu olduğunu ifade etmektedir.
Onur Paydaş, evli ve Ali’nin babasıdır.