ANNELER, HER ZAMAN EN İYİSİNİ BİLİRLER !

Biz de Annelere Sorduk. Bizden Memnunmusunuz Diye... Onlar Da Cevap Verdiler

“Özel Yeşeren Anadolu Lisesini Seçtim Çünkü; Temiz,düzenli,personeli Öğretmeni,nezaketli,saygılıdır.ayrıca Öğretmenler Çok İdealist Olup,öğrenciyle İyi İletişimi Sürdürmektedir.öğretmenler Öğrencinin Başarılı Olması İçin Özveride Bulunurlar.öğrencilerin Gelecekte Güçlü Bir Kişiliğe Sahip Olması İçin Gereken Bilgiyi Verirler.

“Oğlum Henüz 13 Yaşında İken Nereden Nasıl Bir Eğitim Alacağına Bir Türlü Karar Verememiştim.ne Mutlu Ki Özellikle Hislerimin Etkisi İle Özel Yeşeren Okullarını Seçmişim.iki Yıl Boyunca Gözlemlerim Ne Kadar Doğru Bir Karar Verdiğimi Gösterdi.okulumuzda Verilen Öğretimin Dışında Eğitiminde Ne Kadar Önemli Olduğunu Görüyorum.uyguladığınız Eğitim Öğretim Programını Sürdürürken ,öğrencilerimize Gösterdiğiniz Hoş Görüyü Aynı Zamanda Ciddi Bir Disiplin Dahilinde Yürütmeniz Gerçekten Takdire Değer Bir Gözlemim.ayrıca Öğrencinizde İlgili Bir Sorunu Yerine Göre Bir Akşam Velileri Evden Arayacak Kadar İlgili Sınıf Öğretmenliği Çalışmanız Çok Sevindirici. Sosyal Etkinliklere Öğrencilerin Yanında Velilerinde Katılımını Sağlamak Hem Bizim Hem De Çocuklarımız Bakımından Son Derece Önemlidir. Bunu Oğlumun Başarı Ve Psikolojik Davranışlarındaki Olumlu Değişimlerden Anlayabilmekteyim. Bu Duygularla Yeşeren Ailesinin Her Üyesi Olarak Başarılarınızın Devamı Ve Daha Da Güçlenmesi Dileklerimle Saygılar Sunuyorum. Gönülden Teşekkür Ediyorum.”

"özel Yeşeren Anadolu Lisesini Seçtik Çünkü; • 12 Kişilik Sınıflarda ,akıllı Tahta Gibi Teknik Donanımla Verimli Ders İşleniyor. • Derslerde Konular Ayrıntılı Bir Şekilde İşleniyor Ve Bol Bol Test Çözülerek Pekiştiriliyor. • Oluşturulan İletişim Defteri Çok Güzel.çocuklarımızın Yaptığı Çalışmaları Bizlerde Takip Ediyoruz.öğrenciler Kendi Eksikliklerini Takip Ederek Fark Edebiliyorlar. • Öğretmen Kadrosu Genç, Azimli, Kararlı,bireylerden Oluşması Çok Güzel. Gençlerle Uğraşmak Onları Motive Edebilmek Gerçekten Çok Özveri İstiyor.tüm Öğretmenlerimizin Çabasını Takdir Ediyorum. • Öğrenci Öğretmen İlişkisi Sıcak ,samimi,arkadaş Gibi Olması Öğrencinin Kendini Rahat Hissetmesine Kararlarının Arkasında Duran Öğrenciler Olmalarını Sağlıyor. • Sınıf Öğretmenleri Veli İle Görüşerek Çocukla Daha Yakından İlgilenebiliyor. Özellikle Sınıf Öğretmenimizin Oğlum Üzerinde Emeği Çok Büyük. • Okulun Rehberlik Servisinde Verilen Hizmetler Sayesinde Öğrencilerin Sınav Kaygısı,zamanı İyi Kullanma,vizyonlarını Geliştirip Güzel Hedefler Koymaları Sağlanıyor."

“10.sınıfın İkinci Yarısında Tanıştık Biz Yeşeren Okulumuzla. İkinci Dönem Çocuk Sevdiği Arkadaşlarından Ayrıldı Nasıl Uyum Sağlayacak Derken Bir Hafta On Gün Geçmeden Çoktan Kaynaşmıştı Oğlum Okulu Ve Arkadaşlarıyla. Üstelik Sadece Sınıfı Yaşıtlarıyla Değil Kendinden Büyük Ve Küçük Öğrencilerle Tanışmış Abileri Ablaları Küçük Kardeşleri Olmuştu. Bu Benim En Çok Hoşuma Giden Şey Olmuştu. Yeşeren Okulumuzun En Güzel Özelliği Tüm Öğretmenlerimizin Öğrencilerle Ve Velilerle Sıkı İlişkiler İçersinde Olması Bence. Oğlum Bütün Öğretmenleri İle Çok Rahat Sevgi Ve Saygı İçinde Bir İlişki Kurabildi. Bu Da Onun Derslere İlgisi Ve Sevgisini Arttırdı. Sınıf Öğretmenimiz İle Sürekli İrtibat Halinde Olmamız, Çocuğun Dersinde Veya Genel Durumunda En Ufak Bir Değişimde Dahi Gerek Sınıf Öğretmenimizin Gerek Diğer Öğretmenlerinin Hemen Beni Aramaları, Kaygılarını Ya Da Sevinçlerini Benimle Paylaşmaları Çok Güzel Bence. Bu Yaklaşım Öğrenci Öğretmen Veli Okul İdaresi Hepimizi Sürekli Motive Ediyor Kanımca. Ayrıca Bu Okula Gelmenin Oğlumun Ve Bizim Ufkumuzu Genişlettiğini Düşünüyorum. Üniversite Hedefimizi Daha Yükseğe Taşıttı. Oğlumun Daha Kendinden Emin Bir Şekilde Hedef Koymasına Ve En Güzeli Koyduğu Hedefleri İçin Neler Yapması Gerektiğini Öğrenmesine Büyük Yardımları Oldu. Önümüzdeki Zorlu Üniversite Sürecini Burada Geçirecek Olmamız Bize Güven Veriyor Bu Yüzden.son Olarak Okul Sadece Kitaplardaki Bilginin Öğrenildiği Yer Değildir Elbette. Okulumuzdaki Sosyal- Kültürel-Bilimsel Etkinlikler Ve Samimi İnsan İlişkilerinin İle Oğlumun Her Açıdan Gelişmesine Bir Birey Olarak Kendini Öğrenmesine Güzel Katkılar Yaptığını Da Düşünüyorum. Bu Nedenlerle Özel Yeşeren Anadolu Lisesi İle Yolumuz Kesiştiği İçin Biz Mutluyuz.”

“Özel Yeşeren Eğitim Kurumları, Öğrenci-Veli-Öğretmen-İdareci Bağını Doğru Kurgulamış Ve Uygulamakta Olan Bir Okul. Oğlumuzu Kayıt Ettirdiğimiz Günden İtibaren Anne-Baba Olarak Duyduğumuz Güven Ve Hissettiğimiz Sıcaklık Oğlumuzun Da Mutlu Ve Başarılı Bir Öğrencilik Geçirmesine Neden Oldu. Oğlumuzun Okula Mutlu Gidip Mutlu Dönmesi Ve Hedefleri Olan Bir Öğrenci Haline Gelmesi Öğretmen Ve İdarecilerin Olumlu Katkısının En Önemli Göstergesidir. Emeği Geçen Herkese Teşekkürler.”

“Kızım İlayda’Yı Geçen Yıl (9.sınıfta) Onunda Kendi İsteğiyle Okulun Yeni Olmasına Rağmen Dershaneciliğine Güvenerek Bir Çok Okul Araştırdıktan Sonra Tilda Yeşeren Kolejinde Karar Kıldık. Gerek Okul Yönetimi Gerek Öğretmenleri Olsun Her Biri “Her Çocuk Özeldir ” Anlayışıyla. İlk Başta Öğrencilerine Güvendiler. Her Problemde De Bir Aile Olduğumuzu Unutturmadılar. Bu Güven Beraberinde Başarıyı Yakalamak Zor Olmamıştı. Birebirleri Ve Rehber Öğretmenlerinin Desteğiyle Üniversite Sınavında Da İlaydamın İstediği Başarıya Sahip Olacağına İnanıyorum. Sizlere Teşekkür Ederiz.”

“Yeşeren Koleji Eğitim Sistemiyle Fark Yaratıyor. Sosyal Faaliyetleri Hafta Sonu Ek Dersleri Etütleri İle Öğrencilere Okulu Ve Dersleri Sevdirdiği Gibi Öğrencilere Başarıya Teşvik Ediyor.öğretmenlerin Öğrenciye Yaklaşımı Hem Arkadaşça Hem De Yol Gösterici Ve Örnek Oluşu Şekilde Bu Güzel Kurumu İzmir’E Kazandırdıkları Ve Yaşattıkları İçin Kuruculara Ve Öğretmenlere Sonsuz Teşekkürler.”