Okulda Yaşam

BİLGİSAYAR LABORATUVARI

Bilgisayar derslerimiz son teknoloji ile donatılmış bilgisayar laboratuvarımızda yapılmaktadır. Okulumuzdaki bilgisayar laboratuvarı teknolojik üstünlüğüyle öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmekte; öğrencilerin bilgisayarı sadece bir oyun aracı değil, problem çözme ve bilgiye ulaşma aracı olarak kullanmalarını mümkün kılmaktadır. iMac laboratuvarlarında temel ve ileri MacOS eğitimi, Temel ve ileri Office uygulamaları öğretilmektedir.

Öğrencilerimiz Robotik uygulamalar yaparak, analitik düşünme becerilerini geliştiriyor. Yaratıcılıklarını destekleyici çalışmalar ile bireysel tasarımlarını oluşturmaları sağlanıyor. Öğrenciler, adım adım mekanik yapıların nasıl çalıştıklarını keşfederken, bu düzenekleri hem tasarlayarak hem de kodlayarak hayata geçirip üreten nesil olma yolunda ilerlemektedir. Laboratuvarımız tüm bu çalışmalara ev sahipliği yapmaktadır.