Kulüpler

Badminton Kulübü

Öğrencilerin zorlanmadan ömür boyu yapabileceği, sporlardan birisidir. Sosyal, kültürel ve aynı zamanda sportif yaşantılarına etkide bulunan, yaş ve cinsiyet farkını ortadan kaldıran, yarışmacıların eşit şartlarda mücadele ettiği, zekâ, hız ve estetiğin ön plana çıktığı bir spor türüdür. Badminton, sosyal ilişkilerde yardımlaşmayı ve rekabet esnasında karşıdakine saygılı olmayı da gözeten, centilmence oynanan bir oyundur. Özellikle ayak hareketleriyle sahayı tutma ve hamleleriyle Türklerin ata sporu kılıç kullanmaya benzetilmektedir.

Kulüp Katılım Kriterleri: Sağlık açısından problemi olmayan her birey rahatlıkla yapabilir.

Kulüp Öğrenci Sayısı: 20 öğrenci

Kulüp Kuralları: Kulüp saatlerinde spor kıyafetleri ile hazır bulunulması gerekmektedir. Sporcu çevresiyle iyi ilişkiler içerisinde olmalı, centilmence yarışmalıdır.

Kulübe katılan öğrenciler resmi müsabakalara ve özel turnuvalara hazırlanmaktadır.