Yeşeren Yabancı Diller Bölümü “Gelişim-Değişim-Dönüşüm” Seminerleri

Yeşeren Okulları Yabancı Diller Bölümü, Birinci Öğretmen Çalıştayı kapsamında “Gelişim-Değişim-Dönüşüm” konulu seminerler düzenledi.

Yabancı Diller Koordinatörümüz Hüseyin Gergin öğretmenlerimize yönelik “Olumlu Okul İklimi” konulu seminer verdi. Öğrenci mutluluğu ve başarısının merkeze alındığı çağdaş eğitim anlayışı içeriğinin işlendiği seminerde öğretmenlerin iç ve dış motivasyonlarının artırılması için önem taşıyan unsurlar ile gelişen, değişen dünyada çevre, bilim, sanat ve hijyen farkındalığının öğrenciler için yaratacağı olumlu öğrenme ortamının önemi üzerinde duruldu.

Çalıştayın Yabancı Diller Bölümünde ise;
Yabancı dil eğitiminde duayen isimlerden olan Dr. Wayne Trotman, Yabancı Diller Bölümü öğretmenlerimize yönelik; ‘İş birliği ile Öğrenme Konusunda Etkili Yöntemler” ve “Öğretmenleri Daha Etkili Kılan İletişim Becerilerini Geliştirebilme” konulu seminerler ile

Ege bölgesinin tanınan Öğretmen Eğiticilerinden sayın Jonathan Smith, “Yeni Dönemde Farklı Kanallar Aracılığıyla Etkili İletişim ” konulu seminerler gerçekleştirdi.

Yabancı Diller Koordinatörümüz Hüseyin Gergin’e ve konuklarımıza organizasyon ve sunumları için teşekkür ederiz.