Yeşeren Okulları Dil Vizyonu Semineri

Değerli Velilerimiz,
2021 ve Sonrası Yeşeren Okulları Dil Vizyonu konulu seminerimiz düzenlenecektir.
Yeşeren İlkokulu ve Ortaokulu Yabancı Diller Programı ve Projeleri kapsamında Yabancı Diller Koordinatörümüz Hüseyin Gergin ve Cambridge Üniversitesinden Öğretmen Eğitmeni ve Eğitim Danışmanı Sharon Barett tarafından hazırlanan seminerimiz 16 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 13.00'te Tepe Kule Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir. Tüm İlköğretim velilerimizi seminerimize bekliyoruz.

Katılım Formu online olarak doldurulacak olup aşağıda yer alan bağlantıdan kaydınızı oluşturabilirsiniz. Pandemi koşulları gereği katılımcı sayısı sınırlı olup gerekli halde aynı gün içerisinde saat 15.00'te ikinci bir oturum gerçekleşecektir.

KAYIT FORMU