Yeşeren Lisesinde TOEFL Sınavı hazırlığı başladı.

Yabancı Diller Koordinatörlüğünün, öğrencilerimizin yurt dışında üniversitelere kabulu konusunda önemli bir ihtiyacı olan uluslararası geçerliliği olan TOEFL dil yeterlik belgesi alabilmeleri için 20 Aralık 2021 Pazartesi günü başlayacak olan kurs bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya katılan Üniversite Öğretim Görevlisi Courtney Bailey öğrencilerimizle tanıştı. Öğrencilerimize kurs içeriği, izlenecek yol ve yöntemler ile çalışma prensipleri hakkında bilgiyi Koordinatörümüz Hüseyin Gergin ile birlikte aktaran Mrs Bailey grubun enerjisinin çok güzel olduğunu, disiplinli bir çalışma ile başarının önünde hiçbir engel olmayacağını belirtti. Mart ayı içinde sonlanacak olan çalışmaları takiben sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.