"Yeşeren Çocuklar” Söz ve Beste Yarışması’nda Başarılar

"Yeşeren Çocuklar”, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi” iş birliği ile düzenlenen “102. yılında 23 Nisan Çocuk Şarkısı Söz ve Beste Yarışması’na” katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılış ruhunu yansıtacak, şarkı sözü ile bestesinin üretilmesi amacıyla düzenlenen yarışmaya, ortaokul öğrencilerimiz; Muhammed Eren Şümür, Tuana Sarıbuğday ve Deniz Kayhan “Yeşeren Çocuklar” rumuzu ile katıldı.

8 Nisan 2022 tarihinde sonuçları açıklanacak olan yarışmada “Yeşeren Çoçuklar”ımıza başarılar diliyor, öğrencilerimizin yaratıcılığını destekleyen onlara rehberlik eden müzik öğretmenimiz, Tuğçe Taşkın Özsaatçılar’a teşekkür ediyoruz.

“Yeşeren Çoçuklar”ımızın müziğe, sanata, üretime olan bağlarının gelişmesine ve yaratıcılıklarına tüm eğitimcilerimizle her zaman destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.