Root 20’ye İki Takımla Katılıyoruz

Özel Yeşeren Okulları olarak online gerçekleşecek Root 20 Robotik Kodlama Turnuvası’na iki takım halinde katılıyoruz. 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin Yeşeren Tech ve Yeşeren Robotics olarak yer alacağı Ortaokullar Arası Robotik Kodlama Turnuvası ROOT, Robotistan ve İmPark işbirliği ile Rokodemi tarafından düzenlenmektedir. Turnuva, Robotik Kodlama konularını da içeren STEM ağırlıklı bir bilgi ve beceri yarışmasıdır. Defne Öztürk, Muhammed Eren Şümür, Burak Efe Poyraz, Arman İlhan Özkan, Hakkı Çağan Aksoydan ve Eren Gökalp İnceoğlu’dan oluşan takımlarımıza başarılar dileriz.Özel Yeşeren Okulları olarak online gerçekleşecek Root 20 Robotik Kodlama Turnuvası’na iki takım halinde katılıyoruz. 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin Yeşeren Tech ve Yeşeren Robotics olarak yer alacağı Ortaokullar Arası Robotik Kodlama Turnuvası ROOT, Robotistan ve İmPark işbirliği ile Rokodemi tarafından düzenlenmektedir. Turnuva, Robotik Kodlama konularını da içeren STEM ağırlıklı bir bilgi ve beceri yarışmasıdır. Defne Öztürk, Muhammed Eren Şümür, Burak Efe Poyraz, Arman İlhan Özkan, Hakkı Çağan Aksoydan ve Eren Gökalp İnceoğlu’dan oluşan takımlarımıza başarılar dileriz.