Robotik Takımımızdan BİRİNCİLİK

Robotik Takımımızdan Gurur Verici Başarı

Yeşeren Ortaokulu Robotik Takımı Alpha Solaris; “Dünya Robot Olimpiyatı Türkiye İzmir Özel Turnuvası, RoboKodlar İklim Krizi İçin Buluşuyor” finallerinde hazırladıkları proje ile Birinci olmuşlardır.

RoboKodlar iklim krizi için buluşuyor amaçlı turnuvaya okulumuz robotik takımı; 'kent merkezlerinde tarımsal üretimi başlatmak için hidroponik tarım kompleksi projeleri ile katılmıştır. Projelerinde aynı zamanda solar panellerde verimliliği artırmak amaçlı temizleme robotu yapılmıştır.

Ortaokul Robotik Takımı öğrencilerimiz; Nil Öztürk, Aybora Yahya Dumlu, Nil Bıldırcın, Ata Mert Gönen, Berrak Paryaz ve Nihat Efe Eser'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Geliştirdikleri bu değerli projeleri ve duyarlılıkları için öğrencilerimizle gurur duyuyor, emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.