Lisemize Avrupa Kalite Etiketi Ödülü

Özel Yeşeren Lisesi, 2019-2020 öğretim yılının bahar döneminde e-Twinning Projesi kapsamında gerçekleştirdiği "European Museums Tour” çalışmalarının mükemmelliği nedeniyle Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Lise e-Twinning Takımı İzmir’de bulunan müzeleri gezerek interaktif bir harita çıkardı ve bu harita ile İzmir’in en önemli kültürel mirası kabul edilen antik kentleri tanıtıldı. Ayrıca bu harita üzerinden diğer ülkelerin de kendi müzelerini keşfetmelerini sağlayan bir bulmaca oluşturuldu. Proje ile okulumuz Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Avrupa Kalite Etiketi, yılda sadece bir defa verilmekte ve e-Twinning Portalı üzerinden duyurulmaktadır. "European Museums Tour” projemiz e-Twinning Avrupa Portalında özel bir alanda sergilenecektir.

Özel Yeşeren Lisesi, e-Twinning Takımı’nın koordinatörlüğünü Yabancı Diller Bölüm Başkanı Hatice Faize Böcügöz yaptı. Öğrencilerimiz; Dilara Demir, Sezen Saraç, Güneş Bodur, Noise Kaya Dowling, Eylül Koçak, Nermin Eda Güven, Kaan Yılmaz, Azra Şenkaya, Berk Vural, Yağmur Demirbaş ve Melin Ukap’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.