Kurum Müdürümüz Ege Üniversitesi Kariyer Sohbetleri’ne Katıldı

Özel Yeşeren Okulları İlköğretim Kurum Müdürü Birsen Aksu, Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin katıldığı Kariyer Sohbetleri’nin konuğu oldu. Okul öncesi alanından gelen bir eğitimci olarak deneyimlerini ‘İnsan Hiçbir Güne Yarın Başlamamalı’ konulu sunumuyla gençlere aktaran Aksu; seminerin ardından şunları söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi yönlendirmesiyle üniversitelerin Kariyer Merkezleri tarafından gerçekleştirilen online seminerlerle öğrencilerin iş dünyası ile bir araya getirildiği bu programda gençlerle bilgi paylaşımı yapmak heyecan vericiydi. Mesleki deneyimlerimizi gençlerle paylaşmanın yanı sıra biz de onların bakış açıları ile yenileniyoruz ve birbirimize katkıda bulunuyoruz diye düşünüyorum. Ege Üniversitesine yarattıkları bilgi ortamı için teşekkür ederim.