Kızılay Yetkililerinden Özel Yeşeren Okullarına Teşekkür

İzmir’de yaşanan depremin ardından depremzedelere ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak amacıyla personel desteği ve eşya yardımında bulunan okulumuza, Kızılay’dan teşekkür geldi. Türk Kızılayı Lojistik Direktörü Mehmet Mülayim, Özel Yeşeren Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Paydaş’ı ve İlköğretim Kurum Müdürü Birsen Aksu’yu İzmir Fuar alanındaki Kızılay deposunda konuk etti.

Buluşmada, Özel Yeşeren Okulları Sosyal Bilgiler öğretmeni ve aynı zamanda Türkiye İzcilik Federasyonu üyesi olan Deniz Aslan ile birçok öğretmenimizin gönüllülük esasıyla yapmış olduğu yardımlardan ve kurumumuzun sağladığı destekten dolayı okulumuza teşekkür edildi. İzmir depreminde büyük bir özveriyle depremzedelerin ve ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmaya çalışan Türk Kızılayı'na tüm İzmirliler adına bizler de sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.