European Museums Tour Projesi Tamamlanıyor

Liseli öğrencilerimizin E-Twenning çalışmaları kapsamında interaktif harita hazırlamak amacıyla yürüttüğü European Museums Tour Projesi tamamlanıyor.

Kültürel mirasları tanımak ve tanıtmak amacıyla hazırlanan projede Avrupa'daki önemli müzeler işaretlenerek interaktif Tour Builder haritası oluşturuldu.

Gençlerimiz hazırladıkları interaktif haritaya; metinleri, çizimleri, önceden hazırladıkları sunumları ve müze ziyaretlerinde çektikleri videoları da yükledi. Zorlayıcı fakat önemli bir proje olarak ortaya çıkan çalışmada öğrenciler, ziyaret ettikleri müzeler hakkında daha fazla bilgi edindiler ve eğlenerek öğrenme fırsatı yakaladılar. Bu özverili çalışmada emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve Yabancı Diller Bölümü öğretmenlerimizi kutlarız.

Öğrencilerimizin hazırladığı interaktif Tour Builder haritasına linkten ulaşabilirsiniz.