Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Ayşe Kutlu Okulumuza Konuk Oluyor

Yeşeren Öğrenci Gelişim Merkezinde düzenlenen 'Yeşeren Bilim Akademisinin' bu ayki konuğu Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Ayşe Kutlu oldu.

Yeşeren Ortaokulu 7. sınıf öğrencileriyle “Mindfullness Teknikleri ile Dikkat ve Farkındalık” üzerine gerçekleşen atölyede ‘Bilinçli Farkındalıkla’ dikkati yöneterek; öğrencilerimizin, motivasyonunu, mutluluğunu ve başarısını desteklemek amaçlandı. Farkındalık yaratan bu atölye çalışması için Sayın Doç. Dr. Ayşe Kutlu’ya teşekkür ederiz.

Yeşeren Öğrenci Gelişim Merkezinde yapılan atölyelerde; öğrencilerimiz sosyal çalışmalarla desteklenerek, farkındalıklarının artması hedeflenir. Yapılan bilimsel ve akademik araştırmalar Bilinçli Farkındalığın mutluluk ve iyiliği çoğaltmada, sorunların azaltılmasında çok büyük bir desteğinin olacağını göstermektedir. Yeşeren Okullarında öğrencilerimizin, sosyal ve duygusal öğrenme becerilerini desteklemek eğitimde kalite standartlarımızın arasındadır.