21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 17 Mart 2022 tarihinde düzenlenen “Dünya Down Sendromlular Farkındalık Etkinliği’nde” 3. sınıf öğrencimiz Aşk Deniz Ünal; "+1 Farkla Yaşamın İçindeyiz” diyerek buz pistinde harikalar yarattı. Bu değerli etkinlikte bulunan öğrencimiz ile gurur duyuyoruz. Aşk Deniz Ünal aynı zamanda buz pateni alanında gösterdiği üstün başarılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediyespor'un en genç lisanslı paten sporcusu olmuştur. Aşk Deniz’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bugün "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü"
Yeşeren Okulları olarak; down sendromlu bireylerin fırsat eşitliği içerisinde, toplumdaki vazgeçilmez yerlerinin sağlamlaşmasını temenni ederek “ +1 Farkla Yaşamın İçindeyiz” diyoruz.