11 ve 12. Sınıflarımız Üniversite Gezisinde

Özel Yeşeren Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin bölüm ve meslek seçimindeki tercihlerini belirlemelerine yardımcı olmak ve üniversite yaşamını yakından tanımalarını sağlamak amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesine ziyaret gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin, yükseköğrenim tercihlerini daha bilinçli bir şekilde yapmalarına ve bölüm derslerini dinlemelerine olanak sağlamak amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından öğrencilerimize; Tıp, Biyomedikal Mühendisliği, Hukuk, Çevre Tasarımı ve Mimarlık bölümlerinin dersleri verildi. Öğretmenleri eşliğinde derslere giren öğrencilerimiz kendi meslek tercihleri doğrultusunda bilgi aldı.

Üniversite ziyaretinin koordinatörlüğünü yapan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu imkânı sağlayan İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğüne ve değerli hocalarına teşekkür ederiz.