Yoğun İlgi Gören Ortaokul Bursluluk Sınavımız Yapıldı

09 Şubat 2019

Yoğun İlgi Gören  Ortaokul Bursluluk Sınavımız Yapıldı

Özel Yeşeren Okulları Ortaokul Bursluluk Sınavı Evka-3 kampüsümüzde yapıldı. Aynı gün içinde üç ayrı seansta gerçekleşen ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan sınavın sonuçları, 13 Şubat 2019 Çarşambagünü mesai bitimine kadar okul sayfasından duyurulacaktır.  2019-2020 öğretim yılında ortaokul öğrencilerinin okula kabul ve bursluluk değerlendirmesinin yapıldığı sınavda burs elde eden öğrencilerin, burs haklarını kaybetmemeleri için 29 Mart 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Aday öğrencilerimize ve ailelere Özel Yeşeren Okullarına göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.

Özel Yeşeren Anadolu Lisesi ve Fen Lisesine girmek isteyen öğrencilerin katılacağı Lise Bursluluk Sınavı 16 Mart 2019 tarihinde Bornova’daki kampüsümüzde yapılacaktır.  Lise bursluluk sınavı ile ilgili kayıtlar sürmekte olup sayfamızdan (www.yeserenokullari.k12.tr)   on-line başvuru yapılabilmektedir.

Gösterilen ilgiye tekrar teşekkür eder, bursluluk sınavlarının tüm öğrencilerimiz ve okulumuz için hayırlı olmasını dileriz.