Yeşerenliler Köy Yaşamını Tanıyor

28 Temmuz 2018
 Yeşeren Okulları ana sınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerinin köy hayatını yakından tanıma ve doğal yaşamı yerinde inceleme fırsatı bulduğu köy gezisi gerçekleşti. Öğretmenlerimiz eşliğinde Buca Belenbaşı Köyü gezisine katılan öğrencilerimiz köy yaşamının doğal dokusu içerisinde, yerel kıyafetler giyerek keyifli bir gün geçirdi. Doğal yaşama dair motiflerin yoğun bir şekilde yer aldığı gezide öğrencilerimiz keçilerden süt sağarak yoğurt mayaladı, hamur yoğurarak gözleme açtı, traktöre binerek köyü gezdi. Öğle yemeğinde açtıkları gözlemeleri pişirip yiyen minikler, mayaladıkları yoğurtlarını ise okula getirerek bir gün sonra tüketti.
Doğal yaşama dair pek çok bilgi edinen öğrencilerimize sınıf öğretmenleri eşlik etti.