Yeşerenli Öğrenciler Sandığa Gitti

25 Ekim 2018
Özel Yeşeren Ortaokulu öğrencileri seçim heyecanı yaşadı. Öğrenciler okul temsilcisini belirlemek üzere sandığa gitti. Seçim vaatlerinin sıralandığı seçim konuşmalarının ardından demokratik bir ortamda yapılan oylamada 8.sınıf öğrencisi Sarp Atay 2019-2019 öğretim yılı okul temsilcisi seçildi.

Adil koşullarda beş adayın yarıştığı seçimlerde başkanlık için Bilgehan Kara, Dorukhan Güngör, Ece Akpınar, İbrahim Kurşun kıyasıya rekabet etti. Seçim kurulunda ise Deniz Efe Türkmen, Yağmur Temel, Türker Öztürk ve Murat Sulubaş  görev aldı.

Demokratik bir seçimin bütün unsurlarının yaşandığı seçim sürecinde aday olan, görev alan öğrencilerimiz başta olmak üzere sandığa giden tüm öğrencilerimize teşekkür eder yeni başkanımıza başarılar dileriz.