Yeşerenli Hentbolcular Milli Takımda

28 Temmuz 2018
Özel Yeşeren Okulları akademik iddiasının yanı sıra yetiştirdiği milli sporcular da adından söz ettiriyor. Eğitim hayatlarını Özel Yeşeren Okulları Tilda Eğitimde sürdüren lise öğrencilerimiz Esra Söğüt, Nazlı Güner ve Zara Sidal Zengin Hentbol Yıldız Kız Milli Takımında oynamak üzere kampa çağrıldı ve milli takıma seçildi. Daha önce 13. Akdeniz Konfederasyon Kupası’na katılarak ülkemizi temsil eden yıldız hentbolcular milli takımın Aksaray ve İstanbul’da gerçekleştirdiği iki ayrı kampa da katılmıştı.
Lise Eğitim Koordinatörü Rıza Hançer “Öğrencilerimizin milli takımda yer alması Yeşeren Okullarının sadece akademik başarıyla anılan bir okul olmadığını, öğrencilerinin sportif veya kültürel becerileriyle de öne çıkabilen bir eğitim kurumu olduğunu gösteriyor. Milli takımı üç oyuncu gönderebiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerime Türkiye Hentbol Yıldız Kız Milli Takımında başarılar diliyorum” dedi.