Yeşeren Pazarı Kuruluyor

28 Temmuz 2018
Yeşeren Anadolu  Lisesi Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Yeşeren Pazarı 22 Mayıs 2018 Salı günü kapılarını açıyor. Okul Müdürü Hayriye Yılmaz, “İkincisi gerçekleştirilecek olan Yeşeren Pazarı ile ilgili olarak “Öğrencilerimizin bizzat gayret göstererek yardım toplama, sosyal sorumluluk bilincini pekiştirme, empati kurarak ihtiyaç sahibine destek olmaya çalışma yönünden kayda değer bir etkinlik olmaktadır. Bit Pazarı, Waffle Standı, Soğuk Sadviç Standı, Kitap Standı gibi bir çok standın açılacağı pazarımızda, öğrenciler  yiyeceklerin bir kısmını o esnada hazırlıyor olacaklar. Pazarımızda Sokak Müziği ve Sokak Oyunları da yer alacak. Pazar satışlarından elde edilecek olan gelir yine öğrencilerin belirleyeceği bir yardım kuruluşuna bağışlanacak. Etkinliğimize tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.” dedi.