Yeşeren Pazarı Kuruldu

28 Temmuz 2018
Yeşeren Anadolu Lisesi Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından ikincisi düzenlenen Yeşeren Pazarı okulumuzun bahçesinde tam bir pazar havasında gerçekleşti. Öğrencilerin o anda kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekler büyük ilgi gördü ve kısa sürede tükendi. Sokak oyunları, sokak müziği, kareoke ve çekilen halayla öğrenciler doyasıya eğlendi.
Satışlardan elde edilen gelir öğrencilerin isteği dikkate alınarak aynı gün LÖSEV’e bağışlandı. Okul Müdürü Hayriye Yılmaz öğrencilerde sosyal sorumluluk duygusunun geliştirilmesini çok önemsediği belirterek bu kulübü kurduğunu, geçen yıl Yeşeren Pazarı adı altında bir etkinlik başlattığını ve kulübün öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerinden çok memnun olduğunu dile getirdi.