Yeşeren Okullarının Sosyal Sorumluluk Projesi ‘Dede Torun El Ele Oyunlarımız Geleceğe

28 Temmuz 2018
‘Dede Torun El Ele Oyunlarımız Geleceğe’ Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği, Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi ve Özel Yeşeren Okullarının ortak projesi olarak hayata geçirilmiştir. Proje, günümüzün dijital dünyasında yetişmekte olan bugünün çocuklarına büyüklerimizin oynadığı sokak oyunlarını tanıtmayı, toplumumuz geçmişi ve geleceğini temsil eden iki kuşağı bir araya getirerek ortak bir kültürel paydada buluşturmayı amaçlamaktadır. Sosyal sorumluluk açısından önem taşıdığına inandığımız projenin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz 12-13 Mayıs 2018 günlerindeki şenliğimize davetlidir. Haydi oyun oynayalım.