Yeşeren Okulları Öğrencileri Dost Markette

28 Temmuz 2018
Özel Yeşeren Okulları öğrencileri toplum hizmeti çalışmaları kapsamında önemli bir etkinliğe imza attı. Öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri bağışlarla olanakları kısıtlı aileler için erzak satın alarak Dost Markete bağışladı. Tüm öğrencilerimizin katıldığı toplum hizmeti çalışmasında sınırlı sayıda öğrenci arkadaşlarını da temsilen gıda yardımını belediye yetkililerine teslim etti. Bağış yaptıkları erzakları kendi elleriyle raflara yerleştiren hayırsever öğrencilerimizi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Yeşeren Okulları Müdürü Niyazi Uyar da yalnız bırakmadı. Dost Markette öğrencilerimizle bir araya gelen ve onlara teşekkür eden Başkan Atila, “Bu yaşta böyle güzel çalışmalar yapan öğrencilerin büyüyüp bir devlet adamı, bir sanatçı, bir bilim insanı olduklarında neler yapacaklarını hayal etmek çok güzel. Marketlerimizden yaklaşık 6.000 ihtiyaç sahibi yararlanıyor. Bu kişiler adına hepinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğrencilerimizin bağışta bulunduğu, Kızılay ve Bornova Belediyesinin birlikte yürüttüğü “Dost Market”  projesinde olanakları sınırlı ailelere, kendilerine tanınan kredi miktarı kadar karşılıksız alış veriş imkânı sağlanıyor.
Toplumsal yardımlaşmanın güzel bir örneğini sunan tüm öğrencilerimize örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.