Yeşeren Münazara Kulübü Öğrencilerinin Büyük Başarısı

10 Aralık 2019
Özel Eraslan Okullarında düzenlenen İzmir Liseler Arası Münazara Turnuvası’na üç takım halinde katılan Özel Yeşeren Lisesi Münazara Kulübü öğrencileri En İyi Konuşmacı ödüllerini toplayarak bizlere büyük gurur yaşattı.
Turnuvanın en iyi konuşmacısı Cansu Yanık olurken, ikinci en iyi konuşmacı İlayda Şimşek seçildi.
Münazara turnuvasına üç takım halinde katılan okulumuzun A ve B takımları çeyrek finale çıkma başarısı gösterirken A takımımız final maçında Amerikan Koleji ile karşılaştı.
Münazara çalışmalarına 2018 yılında başlayan Özel Yeşeren Lisesi, ilk yılında katıldığı 5.Türkiye Münazara Şampiyonası’ndan da başarılı sonuçlarla dönmüştü. Okulumuzda  münazara çalışmaları ortaokul münazara kulübü ile başlamaktadır. Dünya’da ‘Liderlerin Oyunu’ olarak bilenen münazara çalışmalarına erken yaşlarda başlayan çocuklarımızın daha önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz.
Kulüp öğrencilerimiz Cansu Yanık, İlayda Şimşek, Tuğçe Şen, Zümra Sultan Kara, Mevan Arda Seyidoğlu, Ataberk Döner ve öğretmenlerimiz Gülşah Durak ve Çiğdem Sayın’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.