Yeşeren Ailesine Hoş Geldiniz

03 Ağustos 2019
Okulumuza eğitim yöneticisi olarak 2019-2020 öğretim yılında katılan Okul Müdürü Birsen Aksu ve Müdür Yardımcısı Serap İnan Baladuroğlu göreve başladı. Çiçeklerle karşılanan eğitimcilerimiz Yönetim Kurulu Başkanı Onur Paydaş, Kurucu Temsilcisi Recep Karasu ve Eğitim Koordinatörü Günay Sağlık ile biraraya geldi. Güzel dileklerle başlayan öğretim yılında yeni eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitimcilerimize başarılar dileriz. Yeşeren Ailesine hoş geldiniz.
Birsen AKSU Kimdir?
Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunu. 1997-1998 öğretim yılında özel bir okulda ana sınıfı öğretmeni olarak göreve başladı. Okul öncesi öğrencilerine yönelik yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Millî Eğitim Bakanlığı ve çalıştığı kurumlar tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir. 2015-2016 öğretim yılında aynı okulda İlkokul Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Aksu, insan kaynakları “Mülakat Yöntem ve Teknikleri”, “Toplam Kalite Yönetimi ve Uygulamaları” seminerlerine katılmıştır. Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından düzenlenen EFQM Mükemmellik Modeli, Tanıtımı, Özdeğerlendirme, Müşteri Memnuniyeti, Süreç Yönetimi ve İyileştirmesi kurslarına devam etmiş ve sertifika almıştır.

2011 yılında Ege Çağdaş Eğitim Vakfında (EÇEV) “Yaratıcı Öğretmen Seminerleri” değerlendiriciliği yapmıştır.  Özel Ege Lisesi III. Okul Öncesi Çalıştayında “Okul Öncesi Eğitiminde Sarmal Eğitimle Öğretmenin Bir Günü” konulu sunumu gerçekleştirmiştir.  Aynı konu başlığı ile Ege Üniversitesi Atatürk Meslek Yüksekokulu Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde okuyan öğrencilere de sunum yapmıştır. Özel Ege Lisesi I. Okul Öncesi Bilim Şenliğinde jüri üyesi olarak görev almıştır. 4-6 yaş grubu öğrencilerine yönelik drama oyunları ve hikâyeler yazan Aksu İngilizce bilmektedir.
1997 yılından bu yana çalıştığı kurumun ardından 2019-2020 öğretim yılında okul müdürü olarak Özel Yeşeren Ailesine katılmıştır.
Serap İnan Baladuroğlu Kimdir?
İzmir’de doğmuştur. 1999 yılında Ege Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Hizmet İçi Eğitim Dairesi Başkanlığının açmış olduğu Ölçme Değerlendirme ve Rehberlik Kursu’nu bitirerek eğitim kurumlarında Rehber Öğretmen olarak görev yapmaya başlamıştır.  2008 yılında Kavram Eğitim Kurumları ve Midwest Universities Consortium for International Activities Inc. İşbirliği ile düzenlenen eğitime katılarak Yaşam Becerileri Eğitimi sertifikasını almıştır, 5 yıl süresince özel bir eğitim kurumunda Rehberlik ve Kişisel Gelişim Merkezi bölüm başkanlığı yapmıştır. 3 yıl ortaokul müdürlüğü yapmıştır. Öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik seminerler vermektedir.  2019-2020 öğretim yılında Özel Yeşeren Okullarında müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır.