Yaşasın 23 Nisan

28 Temmuz 2018
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve heyecanla kutladık. 23 Nisan günü okul bahçemizde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Anlamlı günün sunuculuğunu 8. sınıf öğrencilerimiz Zeynep Kinanç ve Cenk Serbest yaptı. Okul müdürümüz Niyazi Uyar’ın açılış konuşmasını 2. sınıf öğrencimiz Ece Eker’in ‘23 Nisan’da Çocuk Olmak’ konulu konuşması takip etti. Ana sınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerinin dans ettiği, halk oyunları gösterisi sunduğu, anlamlı şiirler okuduğu günde ortaokul öğrencilerimizin okul orkestrası eşliğinde söylediği sola ve koro şarkılarla bahçemiz şenlendi. Minik öğrencilerin sunduğu jimnastik gösterisi de izleyenlerden büyük alkış aldı.
Yeşeren Ailesinin tam kadro hazır bulunduğu tören öğrencilerimizin başarılı sunumlarıyla ve 23 Nisan coşkusuyla tamamlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, tüm öğrencilerimizin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutlarız.