URFODU’da Finaldeyiz

22 Kasım 2018
Ural Federal Bölgesi Öğretmen Evinin uluslararası alanda düzenlediği online bilgi yarışması (URFODU) eleme sınavı yapıldı. Okulumuz, 8. sınıf düzeyinde 14; 7. sınıf düzeyinde 7 öğrenci ile katıldığı Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması Eleme Sınavından başarıyla çıktı. Fen Bilimleri biyoloji alanında sınavına giren 21 öğrencimizin tamamı eleme sınavını geçerek, final sınavına katılmaya hak kazandı.
Fen Bilimleri bölümü öğretmenlerimize teşekkür eder, Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın finaline katılmaya hak kazanan 8. Sınıf öğrencilerimiz Ada SünerEfe ŞekerSultan Zümra KaraTuana BağkesenMurat Yavuz DoğanMelih Arda ÇakırDuru YılmazOkyanus Yaşam UzunIrmak ÖzdemirKaan YılmazMehmet DurgutBurak Buğra BağdaşEge Sarp ErdemSarp Atay ve 7. sınıf öğrencilerimiz Ahmet Berkin ÖrnekArda UçarEmir Talha ÇelikAsya GülCelal Kağan KılınçYağız Yılmaz ve Çınar Alsancak’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.