Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda Öğrencilerimizin Başarıları

26 Kasım 2018
Okulumuz öğrencileri, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda başarılı sonuçlar elde etti. Çocukların severek matematik yapmalarını ve problem çözmeye yönelik keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan Kanada merkezli bir organizasyon olan Caribou, dünya çapında online olarak düzenlenmektedir.

Yarışmanın geçen haftaki etabına katılan okulumuz 4. sınıf öğrencisi Ada Ünal Türkiye'de 84 kişi arasında birinci, Dünya'da ise 7.128 kişi arasından 61. olarak bizi gururlandırmıştır. Yine aynı sayıda öğrenci arasında 4. sınıf öğrencimiz Deniz Uras Örnek Türkiye 5.si ve dünya 344. olmuştur.

Yarışmaya 7. ve 8. sınıf düzeyinde katılan 10 öğrencimizden 5'i; İzmir'de ilk 10'a ve Türkiye'de ilk 20'ye girmiştir.
Bu öğrencilerden;
Yağız Yılmaz İzmir üçüncüsü ve Türkiye 7. si,
Zümra Sultan Kara İzmir 5. si ve Türkiye 11.si
Emir Talha Çelik İzmir 6.sı ve Türkiye 12.si
Celal Kağan Kılıç İzmir 7.si ve Türkiye 14.sü,
Irmak Özdemir İzmir 9.su ve Türkiye 19.su olmuştur.

Öğrencilerimizi içtenlikle kutlar, başarılarının devamını dileriz.