Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması (URFODU) Final Sınavı’na Katıldık

28 Temmuz 2018
Ural Federal Bölgesi Öğretmen Evinin uluslararası alanda düzenlediği online bilgi yarışmasının final sınavı yapıldı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması Eleme Sınavı’nda başarılı olan 28 öğrencimiz final sınavına katılmaya hak kazanmıştı. Fizik alanında 10, matematik alanında 18 öğrencimiz final sınavına girerek okulumuzu temsil etti. Beyaz Rusya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya Federasyonu, Tacikistan, Türkiye, Ukrayna ve Çin Cumhuriyeti’nin katıldığı yarışmanın sonuçları önümüzdeki haftalarda açıklanacak.
Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın finaline katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz Doğa Nermin Kunt, Sertan Özbey, Barış Efe Nacır, Neris Eren,Tuna Öztürk, Mert Kayadelen, Zeynep Kinanç, Cenk Serbest, Yiğit Yusuf Vural, Emir Şahin, Berat Akalın, Irmak Özdemir, Zümra Sultan Kara, Kaan Yılmaz, Çınar Alsancak, Umut Çınar Erdoğdu, Celal Kağan Kılıç, Yağız Yılmaz, Behiç Eren Köpüklü, Arda Uçar, Beren Şahan, Ezel Paçacıoğlu, Eren Gökalp İnceoğlu ve Doruk Dağhan Köykıran’ı kutlar, başarılar dileriz.