TÜBİTAK’ta Bronz Madalya Adil Enes Yılmaz'ın

08 Şubat 2020
TÜBİTAK tarafından düzenlenen Ulusal Bilim Olimpiyatlarına katılan 8. sınıf öğrencimiz Adil Enes Yılmaz Matematik alanında bronz madalya kazandı. Akademik çalışmalarını Yeşeren Okulları Bilim Kurulu rehberliğinde yürüten başarılı öğrencimiz, Antalya'da gerçekleşen ödül töreninde madalyasını TÜBİTAK Başkanından aldı.

Ülkemizin en saygın bilim yarışmasında çok önemli bir başarı elde eden 8. Sınıf öğrencimiz Adil Enes Yılmaz’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Ortaokul ve lise öğrencilerinin temel bilimler ve bilgisayar alanlarına ilgilerini artırmak, öğrencileri Ulusal Bilim Olimpiyatlarına hazırlamak ve Uluslararası/Bölgesel Bilim Olimpiyatlarına katılımlarını sağlamak amacıyla düzenlenen olimpiyatlar ülkemizin en prestijli yarışması olarak bilinmektedir.