Şimdi Saat Kaç Şiir Dinletisi

11 Mart 2019
Özel Yeşeren Okulları 8. ve 9. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Şimdi Saat Kaç” adlı şiir dinletisinin sunumu Özel Yeşeren Lisesinde yapıldı. Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin izlediği şiir dinletisi büyük beğeni topladı. Ortaokul Türkçe Zümre Başkanı Vesile Tüzün ile Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Demet Evin Uluğ, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Ömer Öztaş ve Ahmet Cem Denizli öğretmenlerimizin yönettiği dinletiyi 8. ve 9. sınıf öğrencilerimiz sundu.
İnsan hayatında zamanın etkisinin işlendiği dinletide, usta şairlerin şiirlerinin yanı sıra kısa filmler ve şarkılar da yer aldı ve hepimize şu soruyu sordurdu; Hayatımızda şimdi saat kaç?
Şiir dinletisini sunan öğrencilerimiz  8. Sınıf Cemrenaz Çetinkaya, Elifnaz Ellezer, Berk Vural, Pelinsu İlsev Bora Özbay, Tuana Bağkesen Okyanus Yaşam Uzun, Duru Yılmaz, Doğa Demiray, Sarp Atay, Kaan Yılmaz, Sudenaz Akbaba, Ada Süner, Hilal Özdemir ve
9. sınıf Zeynep Kinanç, Yiğit Yusuf Vural, Yağmur Özince, Barış Efe Nacır, Deren Çoşkun, Burak Tatlıkan, Efe Koçyiğit, Mert Çavdar, Arda Başarır, Egemen Soykan, Katre Deniz Gültepe, Sudem Bulduk, Meltem Türk, Mehmet Efe Ördek, Yiğit Çetinkaya, Ümmet Efe, Cemre Ersöz’ü, bu değerli sunumları için tebrik eder emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.