Sağlıklı Sandviç Yarışması’ndan Daha Yeşil Bir Dünyaya

28 Temmuz 2018
Yeşeren Okulları öğrencileri, toplum hizmeti çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ‘Sağlıklı Sandviç Yarışması’nda en sağlıklı ve lezzetli sandviçi hazırlamak için kıyasıya yarıştı. 6. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmaya diğer öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi. Hazırlanan sandviçler kısa sürede tükendi. Birbirinden iddialı 8 grubun yarıştığı yarışmada ipi göğüsleyen “Sağlık Yuvası” grubu oldu. Doğa Su Uzun, Ece Güzel, İlke Naz Koşanoğlu, Muzaffer Kağan Sondaç, Sevim Selime Biler ve Burçe Demir’den oluşan ekip en sağlıklı sandviçleri hazırladı.
Öğrenciler okulda hazırlayıp sattıkları sandviçlerden elde ettikleri geliri Ege Orman Vakfına bağışlayarak dünyamızın daha yeşil kalmasına katkıda bulundular. Rehber öğretmen Pelin Gümüşten’in yönetiminde Yeşeren Öğrencilerinin gerçekleştirdiği toplum hizmeti çalışması daha güzel bir dünyada yaşama ihtimalimizi güçlendirdi. Görev alan ve katkıda bulunan tüm çocuklarımızı kutluyoruz.