Özel Yeşerenliler Üniversite Gezisine Katıldı

04 Aralık 2018
Özel Yeşeren Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencileri üniversite tanıtım gezileri kapsamında düzenlenen ve üç gün süren İstanbul Üniversiteleri Gezisi’ne katıldı. Gezinin ilk gününde Sabancı Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitelerini gezen öğrencilerimiz ikinci gün Koç Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesini gezdi. Üniversitelerdeki  akademik ve sosyal yaşamı yakından gören öğrencilerimiz yetkililerden bilgi aldı. Bir süre sonra girecekleri üniversite sınavının ardından kendileri için daha bilinçli tercih yapmalarına olanak sağlayan gezide öğrencilerimiz; yurt yaşamı, ulaşım, akademik ve sosyal yapıyla ilgili önemli deneyimler elde etti.
Gezinin son gününde Tarihi Yarımada’da rehber eşliğinde bir kültür gezisine de katılan gençlerimiz, Tarihi Hipodrom, Sultanahmet Camisi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ve Ayasofya’yı gezerek zamana tanıklık etti. Gezimizin akademik ve kültürel amaçları bakımından öğrencilerimize büyük yarar sağladığına inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.