Özel Yeşeren Okulları Yeni Yıl Kermesi

18 Aralık 2018
Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,
Özel Yeşeren Okulları ve Okul Aile Birliğinin birlikte düzenlediği YENİ YIL KERMESİ  25 Aralık 2018 Salı günü saat 10.00’da Evka-3 kampüsümüzün ilkokul katında yapılacaktır.
Onkoloji hastası çocuklara ve ailelerine tedavi sürecinde destek olmak amacıyla kurulan KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) yararına düzenlenecek kermese evinizde yapacağınız bir yiyeceği göndererek ve çocuklarınıza kermesten alış veriş yapması için vereceğiniz uygun miktarda harçlıkla destek olabilirsiniz. Okul Aile Birliğinin satışını gerçekleştireceği yiyecek ve içeceklerden elde edilecek gelir KİTVAK’a bağışlanacaktır.
Ayrıca 24 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 15.00’te KİTVAK Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Necati Şentürk öğrencilerimize KİTVAK’ı ve Genç KİTVAK’ı konferans salonumuzda anlatacaktır. Böylece çocuklarımız yapacakları toplum hizmeti çalışmasının nasıl bir etkiye sahip olacağını çok daha iyi kavrayacaklar.
Herkesin ufak da olsa kermese katılması gerek öğrencilerimizin toplum hizmeti çalışmalarının önemini anlaması bakımından gerekse kurumsal olarak yardımlaşma geleneğinin okulumuzda yerleşmesi açısından son derece yararlı olacaktır.
Haydi Yeşeren Ailesi, kolları sıvayalım ve çocuklarımıza örnek olalım. Varlığınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.