Özel Yeşeren Lisesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

22 Mayıs 2019
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.yılı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.
Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, dolaşmasının 100. yıl dönümü kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Okul bahçemizde yapılan törende Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gizem Bağlar günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından 9/E sınıfından Cemre Ersöz’ü  Bir Gemi Yanaştı Samsun’a Sabaha Karşı adlı şiiri seslendirdi.
Atatürk’e mektuplarının okuduğun törende 9 ve 10. sınıf öğrencileri bayrak gösterisi, tango ve vals gösterisi yaptı.
Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan takımların yaptığı maçlarla keyifli anlar yaşandı.
Müzik Öğretmenimiz Enis Çağlar yönetimindeki okul müzik grubumuzun müzik dinletisi ile tören sona erdi.