Özel Yeşeren Lisesi Okul Orkestrası Konseri

01 Temmuz 2019
Özel Yeşeren Lisesi Okul Orkestrası’nın verdiği konser ile muhteşem bir gece yaşandı.
Müzik gecesi 10. sınıf öğrencimiz Yiğit Bosum’un piyano resitali ile başladı.
Öğrencimiz, Peter Tchaikonvsky, Schubert, ve Chapin’in eserlerini seslendirdi.
Konserimiz 10. sınıf öğrencilerimiz Meriç Mavi ve Berke Çakmaklı’nın gitar solosu ile devam etti. Okulumuz Dans Topluluğunun tango ve vals gösterisinin ardından Özel Yeşeren Lisesi Okul Orkestrası sahnedeki yerini alıp muhteşem bir konser verdi.
Eylül Burguç Efe Yoğurtçuoğlu Yiğit Bosum, Berke Çakmaklı, Berdan Deniz Çakmaklı, Meriç Mavi ve Emre Baran Avunduk’tan oluşan orkestramızı ve Kaan Tükenmezer, Zeynep Visha, Efecane Danyıldız, Yaren Ece, Eylül Arıcı, Berkan Danişment’in yönettiği Özel Yeşeren Lisesi Dans Grubunu kutluyoruz.
Müzik gecesinin gerçekleşmesinde katkıları olan Müzik Öğretmenimiz Enis Çağlara, Dans gurubumuzu çalıştıran öğretmenlerimiz Duygu Gürkan ve Gizem Bağlara emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.