Özel Yeşeren Lisesi öğrencileri İlçe Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreninde

30 Ekim 2018
Özel Yeşeren Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Bornova Stadında düzenlenen resmi törene katıldı. Yaklaşık 70 öğrencinin okulumuzu temsil ettiği törende coşkulu gösterilerle, gurur ve heyecanla Cumhuriyetimizin 95. Yılı kutlandı. Kutlamalar kapsamında gerçekleşen spor müsabakalarında 11. sınıf öğrencimiz Esra Söğüt Cumhuriyet Kupası Kros Yarışması’nda 635 yarışçı arasında ikinci olarak gümüş madalya kazandı.  Öğrencimize madalyası Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu tarafından taktim edildi.
Cumhuriyet konulu şiir yarışmasında birinci olan 9. sınıf öğrencimiz Cemre Ersöz ise belgesini Bornova Kaymakamı Fatih Genel’den aldı. Coşkulu bir dille şiirini izleyicilere okuyan öğrencimiz büyük alkış topladı. Törende çeşitli dallarda derece kazanan ve törene katılarak okulumuzu en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Cumhuriyet bayramımız bir kez daha kutlu olsun.