Özel Yeşeren Anadolu ve Fen Lisesi Kayıt Başarılarını Pasta Keserek Kutladı

17 Eylül 2018
Özel Yeşeren Anadolu Lisesi ve eğitim öğretim faaliyetlerine 2018-2019 öğretim yılında başlayan Özel Yeşeren Fen Lisesi, İzmirli Aileler tarafından gördüğü ilgiden memnun. Kayıt tekrarı ve yeni kayıtta elde edilen başarı okul yönetimi ve kayıt ofisinin katıldığı bir toplantıyla kutlandı. Yeşeren Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Paydaş, Lise Genel Koordinatörü Rıza Hançer ile Okul Müdürü Hayriye Yılmaz’ın katıldığı kutlamada pasta kesildi. Lise Genel Koordinatörü Rıza Hançer, Özel Yeşeren Fen Lisesinin eğitim öğretime başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Fen Lisesinin de tıpkı Özel Yeşeren Anadolu Lisesi gibi İzmir’in eğitim hayatı içinde önemli bir yere sahip olacağına inanıyorum. Okullarımız, akademik iddiası olan vizyon sahibi gençler tarafından tercih edilmektedir. Eğitim öğretim hayatındaki etkinliğimizi kararlı bir şekilde sürdürüp Yeşeren Ailesini büyüteceğiz.” dedi.