Ortaokul Tiyatro Topluluğu Küçük Prens ile Büyüledi

28 Temmuz 2018
Özel Yeşeren Okulları Ortaokul Tiyatro Topluluğu’nun Onur Erdoğan yönetiminde sahnelediği Küçük Prens adlı oyun izleyenlerden büyük alkış aldı. Genç oyuncularımızın arkadaşlarına ve ailelerine keyifli bir seyir sundukları geceye Kurucu Temsilcisi Recep Karasu, okul müdürleri Hayriye Yılmaz ve Niyazi Uyar da katıldı. Gezegenindeki çiçeğiyle pek anlaşamadığı için biraz uzaklaşmaya karar veren ve yolculuğu sırasında Dünya’ya da uğrayan Küçük Prens, Sahra Çölü’nde bir pilotla karşılaşır. Olup biteni bu pilota anlatırken bizleri de macerası dahil eden Küçük Prens öğrencilerimizin oyunculuğunda bir kez daha hayat buldu.

Başarılı performanslarından dolayı öğrencilerimiz Ayaz Oğuz Çakmen, Burçe Demir, Doğa Serim, Doğa Su Uzun, Ege Eren Polat, Elif Serin Önoğul, Eren Gökalp İnceoğlu, Fatih Yurt, Kaan Samet Yügünt, Mert Çiftçi, Okyanus Uzun, Öykü Serim ve Zeynep Alikaya’yı kutlarız.