Ortaokul Bursluluk Sınavımız Öğrenci ve Ailelerin Yoğun İlgisi ile Yapıldı

13 Ocak 2020

Özel Yeşeren Okulları Ortaokul Bursluluk Sınavı Evka-3 kampüsümüzde yapıldı. Aynı gün içinde üç ayrı seansta gerçekleşen ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan sınavın sonuçları, 15 Ocak 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar okul sayfasından duyurulacaktır.  2020-2021 öğretim yılında ortaokul öğrencilerinin okula kabul ve bursluluk değerlendirmesinin yapıldığı sınavda burs elde eden öğrencilerin, burs haklarını kaybetmemeleri için 21 Şubat 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Aday öğrencilerimize ve ailelere Özel Yeşeren Okullarına göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.

Özel Yeşeren Okulları Okul Giriş ve Bursluluk Sınavının tüm öğrencilerimiz ve okulumuz için hayırlı olmasını dileriz.