Okulumuzda Cambridge English Sınavları

29 Kasım 2019
Yabancı dil öğreniminin çocukluk döneminde edinilebilecek en önemli donanımlardan birisi olduğu görüşüne inanan okulumuz; Cambridge English Sınavları Yetkili Merkezi Address Education Center ile işbirliği yaparak Cambridge ESOL (Ana Dili İngilizce Olmayanlar İçin İngilizce) sınavlarını okulumuzda uygulamak üzere anlaşmaya varmıştır. Okulumuz ilk, orta ve lise öğrencilerinin katılabileceği sınavlara dışarıdan da öğrenci kabul edilmektedir.
Öğrencilerimizin okulumuzda yapılacak olan bu sınava katılması için velilerimize yapılan bilgilendirme toplantısında detaylar anlatılmış ve gerekli formlar öğrencilerimizle birlikte velilerimize gönderilmiştir.  Sınavlar Mayıs 2020’de yapılacak olup ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerini kapsayan ücretli bir sınavdır.
Öğrencilerimize sınavlara katılma ve dil seviyelerini uluslararası bir platformda değerlendirme olanağı sunduğumuz sınavlarla ilgili daha detaylı bilgi, Yabancı Diller Bölümümüzden alınabilir. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz.