Öğrencilerimizin MUN (Model United Nations) Çalışmaları

31 Ocak 2019
Öğrencilerimizin MUN (Model United Nations) Çalışmaları
Özel Yeşeren Lisesi MUN (Model United Nations-Model Birleşmiş Milletler) Kulübü öğrencileri, Cihat Kora Anadolu Lisesinde düzenlenen MUN Konferanslarına katılarak okulumuzu başarıyla temsil etti. Birleşmiş Milletler oturumlarının canlandırıldığı ve tüm oturumların İngilizce gerçekleştirildiği  konferanslarda öğrencilerimiz; SOCHUM (Social, Humanitarian and Cultural Committee) ve SPECPOL (Special Political and Decolonization Committee)   komitelerinde Fransa, Meksika, Nijerya ve Ukrayna delegeleri olarak ülkelerini temsilen küresel sorunlara çözüm önerileri sundu. Ayrıca özel komitelerden biri olan JCC’de (Joint Crisis Committee)  anlık krizleri çözmeye yönelik çalışmalara katıldı.

Katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve yaşamlarında olağanüstü bir deneyim olarak adlandırabileceğimiz MUN konferanslarında başarılar diliyoruz.