Öğrencilerimiz Sağlıklı Beslenme Semineri’nde

28 Temmuz 2018
Okulumuzun okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri yemek tedarikçimiz olan Sofra firması tarafından düzenlenen ‘Sağlıklı Beslenme Semineri’ne katıldı.  Konferans salonunda sunulan seminerde öğrencilere beslenmenin sağlıklı ve pozitif bir yaşam üzerindeki etkileri anlatıldı. Uzman Diyetisyen Gülşen Kadri’nin “besin grupları,  sağlıklı tabak nasıl olmalıdır, besin grupları hangi besinleri içerirler, her besin grubundan ne kadar tüketmeliyiz” gibi soru başlıklarıyla yaptığı interaktif sunum öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.
Sunum öncesinde öğrencilere tamamen meyve-sebzelerden ve sularından oluşan atıştırmalıklardan ikram edilerek bu besinlerin farklı kullanımlarının da mümkün olabileceği ve zevkle tüketilebileceği anlatılmaya çalışıldı. Değerli bilgi paylaşımları için Uzman Diyetisyen Gülşen Kadri’ye ve Sofra firmasına  teşekkür ederiz.