Mustafa Kemal Atatürk’ü Seviyorum, Anıyor ve Anlıyorum

12 Kasım 2018

Özel Yeşeren Okulları ilkokul ve ortaokul öğrencileri evka-3 kampüsümüzde gerçekleşen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’ne bayrak ve çiçekleriyle koştu. Öğrencilerimiz duygu dolu anlara sahne olan törende şiirler okudu, Atatürk konulu şarkılar söyledi ve konuşmalar yaptı. Ayrıca Türkçe ve Müzik bölümleri rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve 12 Kasım günü gerçekleşen Atatürk konulu dinleti, tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine sunuldu.

Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceği ve Cumhuriyeti Türk Gençlerine emanet etmiştir.  Çocuklarımızın ve özellikle gençlerimizin bu kutsal emaneti kendilerinden sonrakilere devretmek üzere yorulmadan yürüyeceğine olan inancımız tamdır. Başarılı sunumlarından dolayı tüm öğrencilerimizi kutlar, Atamıza sonsuz rahmet dileriz. Ruhu şad olsun.