Liselilerin Müzik Gecesi Müzikle Zamanda Yolculuk

28Temmuz
Özel Yeşeren Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı müzik gecesi öğrencilerin başarılı performanslarıyla unutulmaz anlara sahne oldu. Klasik müzikten, rock müziğe, halk müziğinden caz müziğine pek çok eserin seslendirildiği gecede liseliler göz doldurdu. Selin Yanık ve Yiğit Bosum’un solo piyanosuyla başlayan etkinlik, Berkay Özkaşlı’nın solo gitarı ve Yiğit Bosum, Tibet Çakır ve Barbaros Pehlivanoğlu’ndan oluşan Caz Grubu’nun seslendirdiği parçalarla devam etti.

Meriç Mavi, Mehmet Cemil Ös, Berdan Deniz Çakmak, Eylül Burguç, Ege Çöllüoğlu, Berkay Özkaşlı’dan oluşan ve geçtiğimiz haftalarda Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması’nda da sahne alan Rock Grubu da unutulmaz şarkıları seslendirdi.

Gecenin mimarları müzik öğretmenlerimiz Enis Çağlar ve Tugay Bakan’ın halk müziği korosuyla birlikte seslendirdiği türküler salonu coşturdu. Sazlarda Doğukan Ece, Burak Demir ve Beysinan Sönmez; koroda İlayda Mert, Doğa Elibol, Egehan Doğan, Seymen Akkaya, Hilal Yılmaz, Bengü Çetin, Ahmet Kaan Belirgen, Duygu Şen, Zeynep Tosun, Ali Okan Duranoğlu, Yaren Sezer görev alırken gecenin sunuculuğunu Burcu Bayrak ve Ünsal Ceren Köykıran üstlendi.

Velilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin beğeniyle izlediği geceye Lise Genel Koordinatörü Rıza Hançer ve Okul Müdürü Hayriye Yılmaz da katıldı. Hepimize unutulmaz bir müzik gecesi yaşatan liseli öğrencilerimizi kutlar, müzik öğretmenlerimiz Enis Çağlar ve Tugay Bakan’a teşekkür ederiz.