Liselilerin Muhteşem Tiyatro Oyunu Deli Aklı

28 Temmuz 2018
Özel Yeşeren Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu, aylardır hazırladığı tiyatro oyununu büyük bir başarıyla sahneledi. Şehir Tiyatroları Yönetmeni Onur Erdoğan yönetimindeki oyunda rol alan öğrencilerimizin performansı profesyonelleri aratmadı. Oyuna liseli öğrencilerimiz, velilerimiz, kurucularımızdan Onur Paydaş, Rıza Hançer; okul müdürlerimiz Hayriye Yılmaz ve Niyazi Uyar da katıldı. Bir hastanenin psikiyatri bölümündeki hastaların maceralı kaçış hikayesinin felsefik bir yaklaşımla anlatıldığı oyunda Efe Yoğurtçuoğlu, Berkan Danişmend, Öykü Demirağ, Egemencan Demirsahan, Cansu Yanık, Melisa Akgün, Doğa Aydın, İlayda Mert, Melike Yaren Yaldız, Pelin Ecem Gülfedakar, Elif Yaşar, Tuğçe Yaman, Halil Mert Sönmez, İlayda Şimşek, Bilge Kaan Yılmaz, Furkan Girginer, Çağatay Murat Telci, Belenay Çetin, Tarık Efe Elmas rol aldı.
Özel Yeşeren Anadolu Lisesi Müdürü Hayriye Yılmaz öğrencilerini tek tek kutlayarak şunları söyledi. “Okul tiyatrosundan çok şehir tiyatrolarının sanatçılarını izlemiş kadar keyif aldık. Tüm öğrencilerimi gönülden kutluyorum. Yoğun akademik programın arasında çok başarılı bir iş çıkardılar. Seyir keyfi çok yüksek bir oyundu. Bütün öğrencilerimi kutlar,  teşekkür ederim