Liselilerimizin Üniversite Gezisi

13 Mayıs 2019
Özel Yeşeren Lisesi öğrencilerinin yükseköğrenim tercihlerine daha bilinçli bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak ve üniversite yaşamını yakından tanımalarını sağlamak amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesine bir ziyaret gerçekleştirildi.

10. sınıf öğrencilerimizin bölüm ve meslek seçimindeki tercihlerini belirlemelerine yardımcı olmak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen gezide İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından; Genetik ve Biyomühendislik, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar, İnşaat, Yazılım Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği, Hukuk, Psikoloji, Uluslararası İlişkiler ve Mimarlık bölümlerinin dersleri verildi

Öğretmenleri eşliğinde derslere giren öğrencilerimiz kendi meslek tercihleri doğrultusunda bilgi aldı. Üniversite ziyaretinin koordinatörlüğünü yapan öğretmenimiz Utku Kaluç’a ve öğrencilerimize bu imkânı sağlayan İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğüne, değerli hocalarına teşekkür ederiz.